Je kan weer meedenkenNu spant het erom, denk mee over de drie ontwikkelrichtingen voor Haven. (vanaf week 24)Lees meer!

Vomar vernieuwd en nieuwe woningen

De panden waar de Vomar voordeelmarkt en de Sluis parkeergarage inzitten, zijn vernieuwd. De Vomar is uitgebreid en kantoren zijn veranderd in woningen.

Extra woningen

Er komen meer woningen in dit gebied. De huidige kantoren in het pand van Vomar zijn al omgebouwd naar appartementen. Op de kop van de parkeergarage (aan Sluis) wordt een complex met huurwoningen voor het middensegment gerealiseerd. In totaal zijn er nu 22 appartementen boven de Vomar. Dit zijn appartementen van ongeveer 80m2 met minstens 2 slaapkamers. Daarnaast komen er nog eens 32 appartementen aan Sluis, beide in het middensegment, koop en huur.

De Sluisgarage is ook flink aangepakt.

Wat levert het op voor Haven?

Er komen meer broodnodige woningen in het middeldure segment in het centrum van Haven en parkeren is slim geregeld door bezoekers te laten parkeren in de Sluisgarage terwijl bewoners parkeren in de buurt van de eigen woning. 

Lees meer over wonen en het centrum op de themapagina´s.

vomar nieuwe woningen

Een momentje...
 • Vomar vernieuwd en nieuwe woningen

  Marieke Buijs 26-05-2022

  Kantoren zijn omgebouwd naar extra woningen.

  26 keer bekeken 0 reacties

  Volg ons op social media

   

   

   

  Havenhart 2.0

  Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

  Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

   

   

  Cookie-instellingen