Je kan weer meedenkenNu spant het erom, denk mee over de drie ontwikkelrichtingen voor Haven. (vanaf week 24)Lees meer!

Dit is het Havenverbond

Het Havenverbond bestaat uit Zorggroep Almere, Ymere, VMCA, Almeerse Scholen Groep, Leger des Heils, De Alliantie, Goede Stede, Gemeente Almere, De Schoor, Kwintes, GGD Flevoland en ondernemers- organisatie BIZ. In de zomer van 2019 sloegen zij de handen ineen.

Toekomstverhaal

Alle partijen uit het Havenverbond vinden vernieuwing van de wijken in de binnenring van Almere Haven belangrijk. Het verbond liet een team met specialisten samen met Havenaren een toekomstverhaal ontwikkelen. Meer dan 200 Havenaren en nog eens 200 professionals en betrokkenen hebben meegewerkt. Onder andere tijdens werkplaatsbijeenkomsten. Dit is het resultaat: Visie 2040 & Aanpak 2020 – 2024.

Om ervoor te zorgen dat de plannen ook echt worden uitgevoerd, maakte het Havenverbond in 2021 Uitvoeringsafspraken.

Vanaf het moment van oprichting maakt het Havenverbond vaart met lopende en nieuwe projecten. Denk aan: de Sluisgaragede Havenkom en Havenidee.

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen