Een actief, gezond ommetje in de Singelgracht

Hoe maken we van het eiland bij de Leemwierde in de Singelgracht een plek waar u graag een ommetje maakt? De gemeente onderzoekt hoe het eiland en de omgeving een fijne plek worden voor Havenaren om naar buiten te gaan, ook als het snikheet is. 
Het onderzoek voert de gemeente samen met Aeres Hogeschool, GGD Flevoland en bureau idVerde uit. De samenwerkende partijen werken op dit moment aan een nieuw ontwerp voor het eilandje. Veel groen, meer verkoeling en meer variatie. Veilig en toegankelijk voor iedereen, met name voor de ouderen uit de buurt. 

Denk mee

De samenwerkende partijen waren benieuwd wat Havenaren vinden van de ideeën die er zijn voor de inrichting van het eiland en de omgeving. Zo kunnen ze het eiland en de omgeving voor iedereen aantrekkelijk maken. Via een vragenlijst hebben Havenaren aangeven wat voor hen belangrijk is. De resultaten zijn te lezen via deze link. 

Een momentje...
  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen