Je kan weer meedenkenNu spant het erom, denk mee over de drie ontwikkelrichtingen voor Haven. (vanaf week 24)Lees meer!

Gemeenschappelijk Wonen Dag 2024

Hans van Bragt 07-05-2024 8 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 18 juni doen we mee met de landelijke Gemeenschappelijk Wonen Dag 2024. Voor de wandelliefhebbers verzamelen we om 10.00 bij "De Krokodil" naast de sporthal Almere-Haven voor ongeveer 5 km. Rond 11.00 sluit we aan bij de andere leden en belangstellenden voor koffie/thee en een koekje.

We zijn opgenomen bij de evenementen van de LVGO Gemeenschappelijk Wonen Dag op zaterdag 18 mei aanstaande. Gaat niet alleen om 50+ activiteiten, we kunnen tijdens de opruimactie ook informatie geven aan nieuwe leden en aan belangstellende buurtbewoners die langs komen.

Wij gaan dit combineren met schoonmaken en het onderhoud van de boomtuintjes. We starten om 10.00 met een wandeling van ongeveer 5 km. Vanaf een uur of 11 eerst samen koffie/thuis drinken met wat lekkers. Als het mooi weer is zetten de tent en de beachvlaggen op. Mocht het regenen dan kan de tent er nog naast die we al hadden.

Schoonmaken doen we samen met de Speelhaven. Hulp nodig bij opzetten 2 x biertafelbank combi. Activiteitencommissie neemt alle benodigde spullen mee.

Meer informatie op https://www.lvgo.nl/deelnemers-gemeenschappelijkwonendag/

0  reacties

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen