Je kan weer meedenken!Nu spant het erom, denk deze week mee over de drie ontwikkelrichtingen voor Haven. Lees meer

De BinnenHaven actief tijdens Burendag 2023

Hans van Bragt 23-09-2023 177 keer bekeken 0 reacties

Op 23 september was Wooncoöperatie De BinnenHaven tijdens Burendag 2023 actief in Almere-Haven. De activiteiten commissie had gezorgd voor een prima tent om te schuilen en er was genoeg om de inwendige mens te versterken. Om 10.00 uur werd er gestart met een wandeling in de buurt. ...............

De BinnenHaven actief tijdens Burendag 2023

Op 23 september was Wooncoöperatie De BinnenHaven tijdens Burendag 2023 actief in Almere-Haven. De activiteiten commissie had gezorgd voor een prima tent om te schuilen en er was genoeg om de inwendige mens te versterken.

Om 10.00 uur werd er gestart met een wandeling in de buurt. Tussen de buien door werd er kennis gemaakt met Khymo, een student van Windesheim.

De komende 20 weken zal zij voor lectoraat Urban Innovation werken aan een onderzoek over wat toekomstige initiatiefnemers te wachten staat wanneer zij een wooncoöperatie willen oprichten.

Daarnaast was er belangstelling van omwonenden voor de plannen van de BinnenHaven en werd er goed bijgepraat.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar in 2024.

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen