We zoeken jonge Havenadviseurs

31-03-2023
573 keer bekeken 0 reacties

Ben jij jonger dan 35 jaar en wil je graag meepraten over de toekomst van Haven? Meld je dan aan voor de Havenadviseurs!

De Havenadviseurs komen drie keer per jaar bij elkaar om samen advies te geven over belangrijke onderwerpen zoals wonen, parkeren, bereikbaarheid, groen of het centrum van Almere Haven.

Je gaat onderling in gesprek over de belangrijkste onderwerpen die spelen in Haven en geeft hierover advies. Als bijvoorbeeld een bouwbedrijf of de gemeenteraad plannen concreet maken, dan stuurt het Havenverbond hen het advies van de Havenadviseurs.

We zoeken nog jongeren die mee willen praten en adviseren. Geef samen met de ander Havenadviseurs drie keer per jaar advies aan het Havenverbond over een belangrijk thema voor ons dorp. Er is plek voor twee nieuwe jonge Havenadviseurs.

Wil je meedenken over de toekomst van Haven, meld je dan aan. Dit doe je door een mail te sturen naar: havenhart2.0@gmail.com

Aanmelden kan t/m 7 april.

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen