De Havenadviseurs gaan officieel van start

20-09-2022
318 keer bekeken 0 reacties

De Havenadviseurs komen drie keer per jaar bij elkaar om samen advies te geven over belangrijke onderwerpen zoals wonen, parkeren, bereikbaarheid, groen of het centrum van Almere Haven. Op 20 september komen zij voor het eerst samen met de Havenverbondleden.

Ze maken dan kennis met elkaar en lopen de Visie & Aanpak samen nog eens door. Op deze dag worden de Havenadviseurs officieel gemaakt, inclusief certificaat. Dan kan daarna de planning voor de komende tijd gemaakt worden en kunnen de adviseurs echt aan het werk.

Wie zijn het?

In totaal zijn er 18 adviseurs. Zij komen uit verschillende wijken. Sabine Otten, 39 jaar, bijvoorbeeld woont aan de Kerkgracht en is opgeroeid in Haven dus kent Haven goed. Sabine is administratief medewerker op de afdeling Inkoop van een supermarkt. Sabine: “Ik heb ervoor gekozen om Havenadviseur te worden, omdat ik het leuk vind om in samenwerking met anderen te kunnen denken over veranderingen in Almere Haven. Ook vind ik het interessant om te weten op basis waarvan bepaalde besluiten worden genomen en wellicht kom ik daar nu ook meer te weten over.”

Martijn is 52 jaar oud, woont in de Marken en is gehandicaptenbegeleider. “Ik vind het een goed initiatief omdat je op deze manier mensen aan tafel krijgt die die je normaal niet zo snel aan tafel krijgt. Dat zag je tijdens de eerste bijeenkomst gelijk terug, het is echt een mooie doorsnede uit Haven. ”

Het is zomaar een greep uit de adviseurs. Wil je de rest ook leren kennen en in de toekomst hun adviezen lezen, houd dan de website in de gaten.

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen