Denk mee over dilemma´s uit het Havenspel

01-12-2023
234 keer bekeken

Het Havenverbond, de Havenadviseurs en leden van de gemeenteraad speelden samen het Havenspel: een serious game om input te geven voor verschillende ontwikkelrichtingen voor het hart van Haven. Praat nu ook mee over 4 dilemma's die in het Havenspel werden behandeld.

Op woensdag 29 november werd het Havenspel gespeeld in de Goede Rede: een serious game om input te geven voor verschillende ontwikkelrichtingen voor het hart van Haven. Dit was de volgende stap die voortkomt uit de thema´s die we eerder dit jaar met Havenaren bespraken. We bedachten toen samen oplossingen op het gebied van gebouwen, buitenruimte, bereikbaarheid en leven in Haven. 

Denk mee over vier dilemma´s

Dit zijn de dilemma´s waar jij op deze website over kan meepraten:

Volg de bovenstaande links of ga naar de Denk Mee pagina voor het overzicht.

Meedenken... en daarna?

De input vanuit het Havenspel, samen met jouw input op de website, worden meegenomen in het uitwerken van de ontwikkelrichtingen voor Haven. Elke ontwikkelrichting biedt een pakket van oplossingen en maatregelen voor de toekomst van Haven.   

Komend voorjaar vragen we Havenaren naar hun mening over de ontwikkelrichtingen. Hierna neemt de gemeenteraad een besluit. De door de raad gekozen ontwikkelrichting werken we uit in een omgevingsprogramma. Het programma vormt daarna de basis voor de juridische vertaling naar het omgevingsplan (het vroegere bestemmingsplan).

Alvast bedankt voor het meedenken!

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen