De Havenadviseurs presenteren tweede advies

12-07-2023
553 keer bekeken

Op dinsdag 11 juli overhandigden de Havenadviseurs hun tweede advies aan de gemeente Almere. Deze keer ging het advies over wonen in Haven.

In de Havenvisie is vastgesteld dat er 2.500 extra woningen bijkomen in Almere Haven. De gemeente vroeg de Havenadviseurs daarom om advies hoe ze die woningen het beste kan realiseren. De groep heeft zich goed laten informeren door deskundigen en is zelf op onderzoek uitgegaan. Met als resultaat: een advies per woonzone waar de gemeente op moet letten bij het realiseren van extra woningen. 

Tijdens de overhandiging van het advies aan de gemeente Almere vroegen de Havenadviseurs aandacht voor 2 belangrijke punten: behoud zoveel mogelijk het groen in Haven én bouw circulair. Ben je benieuwd geworden? Lees dan het advies via onderstaande knop. 

Advies 2 van Havenadviseurs

Wie zijn de Havenadviseurs ook alweer?

De Havenadviseurs komen drie keer per jaar bij elkaar om samen advies te geven over belangrijke onderwerpen zoals wonen, parkeren, bereikbaarheid, groen of het centrum van Almere Haven. Zij gaan onderling in gesprek over de belangrijkste onderwerpen die spelen in Haven en geven hierover advies. De Havenadviseurs zijn willekeurig gekozen, door middel van een loting bij de notaris. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar het eerste Havenadvies? Klik dan op onderstaande knop. 

Lees hier meer informatie over de Havenadviseurs

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen