Maak wat van je dorp

19-09-2022
279 keer bekeken

Er staat heel wat te gebeuren voor mensen met een goed idee in Haven. En wie weet wat daaruit voortkomt voor Haven. Havenidee gaat namelijk deze maand van start met een nieuwe campagne ‘Maak wat van je dorp’. Noteer 15 en 30 oktober alvast in je agenda.

15 oktober Makersdag

Op 15 oktober organiseert Havenidee een makersdag. Hier kan je terecht als je een idee hebt maar een beetje hulp nodig hebt bij het uitwerken ervan. Er zijn specialisten aanwezig die jou gaan helpen. Denk aan mensen met financiële kennis, mensen uit de cultuursector en ook Havenaren met een netwerk die je kunnen koppelen aan de juiste personen. Maar ook als je al een uitgewerkt ‘groot’ idee hebt en alleen tips wilt hebben om dit goed te presenteren, is de makersdag voor jou interessant.

30 oktober Maak wat van je dorp-dag

Op 30 oktober organiseert Havenidee een groot event voor grote (en kleine) ideeën, in Corrosia. Dit is de ‘Maak wat van je dorp-dag’. In een gezellige sfeer draait het die dag om Havenaren en hun ideeën. Je kan jouw idee indienen en ondersteuning vragen of intekenen op een idee en helpen met de uitvoering. En… grote ideeën van dorpsgenoten worden gepresenteerd. Havenaren krijgen zelf het heft in handen: Jij kan tijdens het evenement meebepalen welke ideeën het beste zijn en geld krijgen om het te gaan uitvoeren.

Houd de Havenidee website, Facebook en Insta in de gaten voor updates.

Poster Maak wat van je dorp

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen