Voorzitters BIZ: centrumondernemers hebben één visie

23-10-2019

Raimond: “De BIZ is ontstaan vanuit de behoefte aan een gedeelde gedachte voor het centrum. We vinden het belangrijk dat Haven Centrum haar goede sfeer behoudt en dat er minder leegstand komt.”

Ondernemers in het centrumgebied van Haven willen zich graag verenigen, ze onderzoeken nu de mogelijkheid om hiervoor een BIZ op te richten. Een BIZ is een samenwerkingsverband waarbinnen ondernemers en de eigenaren samen investeren in de kwaliteit van een gebied. Raimond en Corine Severijns van Thuis in Horen zijn gevraagd als voorzitter. Raimond: “De BIZ is ontstaan vanuit de behoefte aan een gedeelde gedachte voor het centrum. We vinden het belangrijk dat Haven Centrum haar goede sfeer behoudt en dat er minder leegstand komt. We zijn er trots op dat we gevraagd zijn als voorzitters van deze BIZ.”

Goed horen gecombineerd met 25 jaar theedrinken

Raimond en Corine zijn zelf ook actief in het centrum van Haven. Ze zijn de gezichten achter Thuis in Horen, de audicien van Almere Haven. Bij Thuis in Horen kun je niet alleen voor je gehoor terecht, je kan hier ook een kopje koffie of thee bestellen. Raimond: “Corine kwam met het idee om nog een onderneming te starten. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring met het drinken van thee. De combinatie van thee en gehoor in één pand zorgt ervoor dat de drempel naar het horen kleiner wordt. Mensen komen binnen voor een theesmaak, maar hebben stiekem ook last van hun oren.”

Haven heeft sfeer

Raimond en Corine zijn heel blij met hun plekje op de Markt. “Vroeger zat hier een optiekzaakje met beter horen. Mensen waren al bekend met deze plek en kwamen hier dus al voor hun gehoor. Ideaal voor ons!” vertelt Raimond. “Haven heeft echt sfeer. Het is gezellig en dorps. Met goed weer zijn Corine en ik vaak in de Havenkom op een van de terrassen te vinden.”

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen