Toekomstige Havenadviseurs opgelet

11-04-2024
82 keer bekeken

Afgelopen week hebben we opnieuw geloot voor de Havenadviseurs. Iedereen die mee mag doen, heeft een goodiebag met uitnodiging ontvangen. Hing er ook een aan jouw voordeur?

Waarom werven we nieuwe Havenadviseurs?

De eerste groep Havenadviseurs heeft al 3 adviezen uitgebracht in 1,5 jaar tijd. Daarom wisselt de helft van de groep. Zij maken plaats voor een nieuwe lichting met frisse idee├źn. De andere helft van de Havenadviseurs zorgt voor continu├»teit en blijft nog eens 1,5 jaar erbij. 

Wat zijn de Havenadviseurs?

De Havenadviseurs geven samen drie keer per jaar advies over belangrijke onderwerpen zoals wonen, parkeren, bereikbaarheid, groen of het centrum van Almere Haven. Zij gaan onderling in gesprek over de belangrijkste onderwerpen die spelen in Haven en geven hierover advies. Als bijvoorbeeld een bouwbedrijf of de gemeenteraad plannen concreet maken, dan stuurt het Havenverbond hen het advies van de Havenadviseurs. Meer informatie over de Havenadviseurs vind je via deze link. 

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen