Hoe zetten we Almere Haven op de kaart? Denk mee!

20-03-2024
681 keer bekeken

Havenaren weten heel goed wat er zo leuk is aan Haven. Nu is het tijd om dat ook aan de rest van Almere of zelfs aan heel Nederland te vertellen. De komende maanden gaan we daarom op zoek naar het verhaal van Almere Haven. Denk je mee? Vul de test voor 6 april in, Invullen duurt 3-5 minuten.

Live muziek in de Havenkom, gezellige terrasjes, het strand, mooie speciaalzaken… Havenaren weten wel wat er zo leuk is aan Haven! We willen graag weten wat Havenaren en bezoekers van Haven wel en niet aanspreekt in een centrumgebied. Welke sfeer spreekt je totaal niet aan? Welke merken passen niet bij jou? Wat maakt Haven zo leuk om te wonen, te ondernemen of er op bezoek te gaan? Wat maakt het uniek en de moeite waard? Hoe vertellen we dat verhaal? 

Klik op deze link als je mee wil doen aan het onderzoek.

De test gebruiken we als input voor het verhaal van Haven. Maar we gaan ook met ondernemers, cultuurmakers en Havenaren in gesprek.

Wil je verder meedenken over het verhaal van Almere Haven? Stuur dan een mail naar havenhart2.0@gmail.com

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen