Havenhart is verhuisd in Bivak

22-09-2022
280 keer bekeken

Havenhart is binnen Bivak verhuisd naar de eerste verdieping boven de hoofdingang. Wie zitten er eigenlijk allemaal nog meer in Bivak?

Havenhart is verhuisd naar de eerste verdieping omdat Youthport nu op de voormalige plek van Havenhart zit. Zij moesten hun pand uit en zijn in Bivak opgenomen. Verder vind je in Bivak:
 
Creative Arts Lab Almere. Theater voor uitvoerende kunsten waar dromen uitkomen. En meer.
 
Het Boodschappenhoekje komt op voor mensen die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij werken vanuit Bivak voor de wekelijkse verstas-uitgifte, maandelijkse houdbaartas-uitgifte, maandelijkse grote rommelmarkt en je kan iedere woensdagavond terecht voor hun wekelijkse naaiatelier.
 
Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor hun medemens die even wat meer steun of hulp nodig heeft in de brede zin van het woord. Zij bieden een luisterend oor of een dagje vreugde, door mensen een zorgeloze dag aan te bieden. Zij werken op meerdere locaties. In Bivak hebben zij opslag, en zij doen vanuit Bivak buitenactiviteiten zoals rommelmarkten en het uitdelen van eventuele voedseltassen.
 
All Nations voor Christ is een kerkgenootschap. Elke zondag om 11 uur houden zij een dienst en op vrijdag om 19:30 wordt er samen gebeden.
 
Youthport is er natuurlijk voor de jongeren. Zij willen jongeren helpen talenten te ontwikkelen. Dat doen zij in verschillende communities. Zo hebben zij bijvoorbeeld een kook-, muziek- en sportcommunity.
 
Een mooie verzameling initiatieven!
 
Let op: Havenhart is meestal op dinsdag aanwezig.
 

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen