Hoe maken we een gezellig dijkpark?

In de visie staat dat op de dijk tussen de Deltastraat en de Strandweg een dijkpark mogelijk is. Voor welke Havenaren is dit een fijne plek om te komen? Hoe maken we dit park aantrekkelijk?

Voor welk type Havenaar moet dit park worden ingericht? Willen Havenaren hier sporten, wandelen of picknicken? Of moeten er evenementen komen? 

Vertel ons hoe we hier een gezellig dijkpark kunnen maken. 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

15-12-23 om 14:56

De muziektent kan terug komen, die kunnen wij dan o.a. weer gebruiken tijdens het haven festival of andere festiviteiten.

Hier kunnen ook dan beginnende muzikanten hun repertoire ten gehore brengen 

Gerard Slokkers

14-12-23 om 22:17

In de Hoekwierde is een prachtig voorbeeld te zien van een bescheiden buurtparkje, geheel door de bewoners bedacht en uitgevoerd. Speelelementen, waterpartijen, een bankje, een bosje. Vooral niet te formeel.

Ron Reijnders

08-12-23 om 7:55

Ik heb geen idee. Vooralsnog denk ik niet dat ik er snel zal komen.   Het is te klein voor wat ik fijn vind ( wandelen).    Voor sport en picknick  zal je mij daar niet zien.

Anoniem

07-12-23 om 12:50

Schelpen kronkel pad met diverse beplanting in kleur en voor elk seizoen. Dus ook in de winter kleur en begroeid.   Een paar zitbanken met rugsteun. Een glijbaantje voor de kleintjes. Rolstoel toegankelijk voor de ouderen. Een prieeltje voor yoga of zang. Of om even te schuilen voor de regen. Een prieeltje zoals in het Oosterpark brengt meteen sfeer aan een park.

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen