Title Image

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Altijd al eens willen leren van grote bloggers of Instagrammers? Heb je oog voor nieuws en wil je via social media delen wat er in jouw Haven gebeurt? Doe mee met de workshop SOCIAL H(E)AVEN. Speciaal voor Havenaren!

Wat leer je?

Tijdens de workshop leer je in één dag van ervaren blogger en Instagrammer Mooncake én het Instagram- en Youtubekanaal Podkat hoe zij werken en hun online presence hebben opgebouwd. Je gaat de straat en het web op, op zoek naar nieuws. Aan het einde van de ochtend checken we de posts die iedereen heeft gemaakt. Een paar online platforms in Haven, waaronder Havenhart2.0, de krant De Havenaar en Makers van Almere zoeken nieuwe mensen. Misschien wil je na de workshop je skills wel bij één van hen toepassen!

Wanneer?

Datum 30 januari

Tijd 09.00 tot 13.00

Locatie Bivak 1 Almere Haven

Kosten slechts €3,50 per persoon

Extra cool: Als je het leuk vindt, voegen wij je na de workshop toe aan ons redactieteam, het redactieteam van De Havenaar of aan die van Makers van Almere om leuke stukjes te gaan schrijven.

Tot uiterlijk 20 januari kun je een ticket kopen via Eventbrite. Er is plek voor maximaal 10 personen.

Dan nog even dit

Tijdens de workshop wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Vragen hierover of over de workshop ontvangen we graag via de mail: havenhart2.0@gmail.com

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

  • 41 ruime appartementen aan park de Uithof

    Aan het park de Uithof komen 41 nieuwe appartementen. De 41 woningen zijn verdeeld over zes woonlagen, met prachtig uitzicht over het naastgelegen park.

  • Transformatiepanden Haven Centrum

    Momenteel wordt onderzoek gedaan naar het transformeren van Kerkgracht nummers 23, 37, 43 en 55 tot 9 luxe patiowoningen.

  • De nieuwe Roef

    Het allereerste gebouw van Almere Centrum, de Roef, staat er al best wat jaartjes verlaten bij. Het pand krijgt nu een grondige opknapbeurt en gaat weer shinen als markeringspunt van Haven. De oude Roef in een nieuwe jas.