Title Image

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Altijd al eens willen leren van grote bloggers of Instagrammers? Heb je oog voor nieuws en wil je via social media delen wat er in jouw Haven gebeurt? Doe mee met de workshop SOCIAL H(E)AVEN. Speciaal voor Havenaren!

Wat leer je?

Tijdens de workshop leer je in één dag van ervaren blogger en Instagrammer Mooncake én het Instagram- en Youtubekanaal Podkat hoe zij werken en hun online presence hebben opgebouwd. Je gaat de straat en het web op, op zoek naar nieuws. Aan het einde van de ochtend checken we de posts die iedereen heeft gemaakt. Een paar online platforms in Haven, waaronder Havenhart2.0, de krant De Havenaar en Makers van Almere zoeken nieuwe mensen. Misschien wil je na de workshop je skills wel bij één van hen toepassen!

Wanneer?

Datum 30 januari

Tijd 09.00 tot 13.00

Locatie Bivak 1 Almere Haven

Kosten slechts €3,50 per persoon

Extra cool: Als je het leuk vindt, voegen wij je na de workshop toe aan ons redactieteam, het redactieteam van De Havenaar of aan die van Makers van Almere om leuke stukjes te gaan schrijven.

Tot uiterlijk 20 januari kun je een ticket kopen via Eventbrite. Er is plek voor maximaal 10 personen.

Dan nog even dit

Tijdens de workshop wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Vragen hierover of over de workshop ontvangen we graag via de mail: havenhart2.0@gmail.com

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

  • Verbouwing in woonzorgcentrum De Overloop 

    Het gebouw voldeed qua inrichting en functionaliteit niet meer aan de huidige behoeftes en eisen. Zo waren de woningen bijvoorbeeld te klein om goed met een rollator of rolstoel uit de weg te kunnen. Tijd voor verbouwing...

  • Het nieuwe Stadswerfpark

    De vernieuwing van Stadswerfpark is een verhaal van verdriet, geluk en verrassing. Het verdriet: Het zwembad verdween. Het geluk: De sporthal werd vernieuwd! De verrassing: een Skills Garden.

  • Hart van Wierden

    Een voorbeeld van vernieuwing in woningen is het Hart van Wierden; een nieuwbouwproject met 58 sociale huurappartementen. Met deze nieuwbouw zijn de broodnodige betaalbare appartementen toegevoegd in de wijk.