Title Image

Wij zoeken… Een Havens communicatietalent!

Wij zoeken… Een Havens communicatietalent!

Wat het allerbelangrijkste is? Dat je Haven goed kent! Wat daarna belangrijk is? Dat je het leuk vindt om over mooie vernieuwingsprojecten, professionele en niet-professionele, in Haven te vertellen of te schrijven. Wij zoeken namelijk een Havens communicatietalent voor het kleine professionele contentteam van onze website-, Facebook- en Instagrampagina over de vernieuwing van Haven.

Wie zijn we?

Havenhart2.0 is een platform voor vernieuwing van Almere Haven. In september 2019 is het zogeheten Havenverbond gestart, een groep bestuurders van allerlei organisaties in Haven: de Alliantie, de Vrijwilligers- en Mantelzorgcentrale Almere (VMCA), Gemeente Almere, Zorggroep Almere, De Schoor, BIZ Centrum Almere Haven, Goedestede, Ymere, GGD Flevoland, Kwintes, de Almeerse Scholengroep (ASG) en het Leger des Heils. Zij hebben een toekomstverhaal voor Haven in 2040 gepubliceerd. Ook er zijn veel vernieuwingsactiviteiten gepland, door het Havenverbond en door Havenaren.

Wat kan jij voor ons betekenen?

De redactie is de plek waar alles bij elkaar komt en waar we leuke content voor en interactie met Havenaren bedenken. Zeker voor jongere Havenaren tot ongeveer 35 jaar oud!

Zoals gezegd zoeken we een HAVENS COMMUNICATIETALENT die nieuwe ontwikkelingen, leuke weetjes, initiatieven in de wijken en ideeën uit de toekomstvisie bij Havenaren onder de aandacht kan brengen en met Havenaren interactie heeft. Je weet zelf wat er gebeurt in Haven door je eigen netwerk en je krijgt vanuit het Havenverbond allerlei content. Aan jou om die twee dingen online bij elkaar te brengen in serieuze en grappige posts die passen in het redactiestatuut. Een leuke manier om dagelijks met Haven bezig te zijn.

We verwachten dat je zo’n 8 uur per week aan de slag gaat voor Haven. Je werkzaamheden bestaan uit (online) kijken wat er gebeurt in Haven, content bespreken met de redactie, tekstjes schrijven, vlogs maken, een interview afnemen, foto’s maken etc. Dat doe je zelfstandig en je maakt telefonisch, per mail of per Whatsapp contact met de andere redactieleden; er wordt af en toe live overlegd.

Check even de volgende wensen en laat ons weten of jij dit bent! Je bent bij voorkeur:

 • Een Havenaar met een groot hart voor Haven
 • Een Havenaar die het werken met sociale media goed in de vingers heeft, creatieve en inhoudelijke goede posts kan maken, precies weet hoe je het bereik kan vergroten en welke berichten graag gelezen worden door Havenaren
 • Een Havenaar met goede contacten in de wijken (dwars door alle leeftijden heen) zodat we altijd up tot date zijn van nieuwe initiatieven
 • Een Havenaar die niet terugschrikt voor professionele content over stedenbouw, woningbouw, centrummanagement, sociaal werk en snapt dat de posts een bijdrage leveren aan enthousiasme over vernieuwing.
 • Een Havenaar met een vlotte pen en die de hand niet omdraait voor creativiteit in beeld en geluid.

 

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk krijg je hier ook iets voor terug. Met stip op nummer 1 staat dat je alle nieuwe Haven-informatie als eerste te horen krijgt en een bijdrage levert aan de vernieuwing. En, dat je dicht bij huis je professionaliteit kan inzetten en ontwikkelen. Je krijgt een vast bedrag per maand als vergoeding en spreekt een aantal uren per week inzet af.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar havenhart2.0@gmail.com. Voor vragen kun je bellen met Martine de Snaijer via 06 28 03 64 37.

 

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

 • Verbouwing in woonzorgcentrum De Overloop 

  Het gebouw voldeed qua inrichting en functionaliteit niet meer aan de huidige behoeftes en eisen. Zo waren de woningen bijvoorbeeld te klein om goed met een rollator of rolstoel uit de weg te kunnen. Tijd voor verbouwing...

 • Kustzone

  In het hele kustgebied ten westen van de haven komen meer woningen en wordt veel meer een recreatiegebied voor iedereen. Ook wordt met een park een mooie verbinding gemaakt met het centrum.

 • Ontwerpfestival de Grienden

  De gemeente Almere en woningcorporatie GoedeStede organiseerden een Ontwerpfestival op vrijdag 4 oktober. Op dit festival konden bewoners ideeën inbrengen voor de toekomst van wonen, groen, energie, samenleven en zorg.