Title Image

We stellen aan je voor: leden van het specialistenteam

We stellen aan je voor: leden van het specialistenteam

We hebben het steeds over een team specialisten dat werkt aan een plan voor de toekomst van Haven. Zij spreken met Havenaren en nemen de input mee bij het schrijven. Maar wie zijn dat eigenlijk? In dit filmpje komen leden, niet allemaal, van het team aan het woord, ze vertellen over wat zij tot nu toe hebben meegekregen van Havenaren en wat hen zelf opvalt in Haven.

Lees ook de verslagen van de rest van de werkbijeenkomsten!

 

 

  • Meer liefde, minder mopperen

    Donderdagavond 17 oktober schoof het specialistenteam aan bij jongerencentrum Trapnotov. Op het menu: spaghetti, salade, een heerlijk toetje, het wijkspel en dilemma´s over de toekomst van Haven. Wat nam het specialistenteam mee naar huis?

  • De vonk bij ondernemers is aan, het centrum moet leuker

    Het is alweer een van de laatste werkplaatsbijeenkomsten maar de eerste met ondernemers en het is volle bak. Vanavond wordt gepraat over wat er aan het winkelcentrum moet gebeuren om dit aantrekkelijker te maken zodat het meer mensen aantrekt. Een samenvatting.

  • Kabouters op de muur bij Bivak!

    Je kan er niet omheen, op de muur bij Bivak staat opeens een enorm kunstwerk. Kamp Seedorf is een kunstenaarscollectief uit Haven dat dit kunstwerk speciaal heeft gemaakt voor Haven: Welcome to H(e)aven. Het is hun grootste werk tot nu toe.