Title Image

Van winkels naar woningen

Van winkels naar woningen

Er gebeurt al heel veel in Haven zoals je waarschijnlijk wel weet. Wij houden je graag op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld dat in het centrum vastgoedeigenaren samenwerken met de gemeente Almere en BIZ Winkelcentrum Almere? Op dit moment werken zij aan de transformatie van vier winkels tot negen woonappartementen in de vrije sector aan de Marktgracht naast Corrosia. Dit omdat deze partijen ervan overtuigd zijn dat het winkelcentrum in zijn huidige vorm teveel winkels telt. Met de transformatie van winkels naar woningen wordt het winkelcentrum meer compact.

Lees meer hierover

Meer artikelen lezen?

 

 

  • De nieuwe Meergronden, een plan

    Het gebouw van de Meergronden staat er inmiddels ruim 40 jaar en voldoet niet meer aan de eisen voor modern onderwijs. Tijd voor vernieuwing dus! En dit is hoe het zou kunnen worden.

  • Onverwacht plan voor Veerhuys

    De ontwikkelaar die het Indisch Veerhuys-pand kocht, verraste deze dagen bewoners en gemeente met een vergunningaanvraag voor een appartementengebouw op de plek van het voormalige restaurant. Daarop hebben veel bewoners bezwaar ingediend.

  • Bouwgroep de Deining, senioren die weten wat ze willen

    Senioren in de Hofmark hebben uitgebreid meegedacht over hun nieuwe woningen in de wijk. Dit resulteerde in een nieuw soort hofje waar straks een hechte groep bewoners hun intrek neemt.