De Paal

Voor het bedrijventerrein De Paal wordt een gebiedsvisie geschreven waarin meer ruimte wordt gemaakt voor wonen en ondernemen.

Een combinatie van verouderde bedrijventerreinen, veel leegstaande panden in Haven en meer vraag naar woningen, vraagt om vernieuwing en het aanpassen van bestaande panden en terreinen. In het plan voor Bedrijventerrein De Paal wordt meer ruimte gemaakt voor wonen en ondernemen. In de visie wordt rekening gehouden met een mix van functies voor wonen en werken, toevoegen van diverse woningen in de sociale en vrije sector en ruimte om te slopen of nieuw te bouwen.

Wat levert het op voor Haven?

Door het vernieuwen en transformeren van huidige bedrijventerreinen worden deze gebieden weer levendig en toegankelijk gemaakt. Het wordt voor bewoners en omwonenden prettiger om zich van de ene wijk naar de andere te begeven. Daarnaast komen op deze plekken de nodige nieuwe woningen in Haven.

Lees meer over de Paal op de website van de gemeente Almere.

 

Een momentje...
  • De Paal

    Marieke Buijs 30-05-2022

    Voor het bedrijventerrein De Paal wordt een gebiedsvisie geschreven waarin meer ruimte wordt gemaakt voor wonen en ondernemen.

    19 keer bekeken 0 reacties

    Volg ons op social media

     

     

     

    Havenhart 2.0

    Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

    Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

     

     

    Cookie-instellingen