De vernieuwing mee-maken

Denk je mee?

De visie is geschreven met behulp van specialisten en 200 Havenaren. Nu is het tijd voor de uitvoering ervan. Daaraan committeren de partijen van het Havenverbond zich. En Havenaren blijven bij die uitwerking een belangrijke rol spelen.

 

Allereerst door ideeën te geven hoe opgaven uitgewerkt kunnen worden in de periode 2020-2024. Daarnaast zullen er natuurlijk voor sommige projecten participatie-avonden zijn.

 

En, er zijn drie opgaven die echt in handen liggen van Havenaren: Buitenruimte-website, een Havenfonds en Wijkonderneming. Al deze opgaven moeten nog uitgedacht worden en daar zoeken we enthousiaste Havenaren voor. Bekijk ook de flyer hierover.

 

Laat weten dat je mee wilt werken, kom langs voor een visie-gesprek!

 

Kom langs in Bivak. Elke laatste woensdag van de maand zitten wij voor je klaar. We zijn benieuwd welke ideeën er leven. En we zijn benieuwd of in de tweede helft van 2020, de drie Havenaren-opgaven al meer handen en voeten kunnen krijgen.  Kom je langs? Meld je dan aan via dit formulier.

 

Geen tijd om langs te komen? Deel dan je idee door een email te sturen aan havenhart2.0@gmail.com en dan neemt René Gamers, de kwartiermaker, contact met je op. Of deel je idee via Facebook.