Meld je aan voor de werkplaats-bijeenkomsten

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. We richten ons ten eerste op de oude wijken.  Hoe ziet Haven er in de toekomst uit? Denk jij met ons mee?

Je kan je niet meer aanmelden voor de werkplaats-bijeenkomsten. Benieuwd naar wat er allemaal is gezegd en geschreven? Lees alle verslagen hier.

Het specialistenteam is nu druk aan het schrijven aan het toekomstverhaal en levert op 20 december twee dingen op: een Visie voor 2040 en een Aanpak voor de eerste 5 jaar. Vervolgens krijgen alle leden van het Havenverbond de ruimte goed naar de plannen te kijken. Hier wordt rustig de tijd voor genomen zodat diverse besturen en de gemeenteraad hun weloverwogen opmerkingen kunnen geven. In maart 2020 sluit de mogelijkheid om opmerkingen te maken en maakt het team de stukken af en definitief. In het voorjaar van 2020 staan ze vast. Het Havenverbond heeft dan een goed en helder toekomstverhaal waar veel Havenaren zich in herkennen en kan verder met een gedegen plan van aanpak.

Wil je op de hoogte blijven van het proces en een melding ontvangen wanneer de eerste versie van de visie klaar is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ben je in de tussentijd met jouw wijk met initiatieven bezig om Haven te vernieuwen? Laat het ons weten en we kunnen het op de website verwerken. Stuur een mailtje naar havenhart2.0@gmail.com en we nemen contact met je op.