Title Image

41 ruime appartementen aan park de Uithof

41 ruime appartementen aan park de Uithof

Aan het park de Uithof komen 41 nieuwe appartementen. De 41 woningen zijn verdeeld over zes woonlagen, met prachtig uitzicht over het naastgelegen park en het heet: De Havenaar!

Ruime appartementen

In het nieuwe wooncomplex komen 39 ruime 3-kamer appartementen en twee 4-kamer appartementen. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met ruime buitenruimtes. De bovenste etage bestaat uit extra grote appartementen met zeer riante dakterrassen. Alle woningen aan de Uithof worden huurappartementen en zullen aan de portefeuille van Bun worden toegevoegd.

Bun Projectontwikkeling heeft Hegeman Bouwgroep de bouwopdracht gegeven en is trots dat ze op deze mooie locatie de woningen kan gaan realiseren.

Wat levert het op voor Haven?

Haven heeft behoefte aan meer woningen en aan meer diversiteit in woningen, daar dragen deze 41 appartementen aan bij.

Planning

Op 20 augustus 2020 is de eerste paal geslagen van het complex en ondanks aanvullende maatregelen tegen corona verwachten betrokken partijen het complex medio 2021 op te kunnen leveren. Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op de start van de bouw en kijkt uit naar verdere samenwerking met de gemeente Almere.

Zo gaat het eruit zien

 

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

  • Het nieuwe Stadswerfpark

    De vernieuwing van Stadswerfpark is een verhaal van verdriet, geluk en verrassing. Het verdriet: Het zwembad verdween. Het geluk: De sporthal werd vernieuwd! De verrassing: een Skills Garden.

  • Marktgracht: transformatie van 4 winkels naar 9 patiowoningen

    Aan de Markgracht worden vier voormalige winkelpanden getransformeerd naar negen aantrekkelijke patiowoningen. Dit nu leegstaande onaantrekkelijke rijtje panden ziet er straks weer een stuk gezelliger uit!

  • Park Uithof gaat veranderen

    Het middendeel van het park wordt een eiland waarop Jeugdland Haven zich vestigt. Het noordelijk deel van het park verandert in een voedselbos. In het overgebleven deel komen uitkijkheuvels met mooie bomen en watergangen.