Title Image

41 ruime appartementen aan park de Uithof

41 ruime appartementen aan park de Uithof

Aan het park de Uithof komen 41 nieuwe appartementen. De 41 woningen zijn verdeeld over zes woonlagen, met prachtig uitzicht over het naastgelegen park en het heet: De Havenaar!

Ruime appartementen

In het nieuwe wooncomplex komen 39 ruime 3-kamer appartementen en twee 4-kamer appartementen. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met ruime buitenruimtes. De bovenste etage bestaat uit extra grote appartementen met zeer riante dakterrassen. Alle woningen aan de Uithof worden huurappartementen en zullen aan de portefeuille van Bun worden toegevoegd.

Bun Projectontwikkeling heeft Hegeman Bouwgroep de bouwopdracht gegeven en is trots dat ze op deze mooie locatie de woningen kan gaan realiseren.

Wat levert het op voor Haven?

Haven heeft behoefte aan meer woningen en aan meer diversiteit in woningen, daar dragen deze 41 appartementen aan bij.

Planning

Op 20 augustus 2020 is de eerste paal geslagen van het complex en ondanks aanvullende maatregelen tegen corona verwachten betrokken partijen het complex medio 2021 op te kunnen leveren. Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op de start van de bouw en kijkt uit naar verdere samenwerking met de gemeente Almere.

Zo gaat het eruit zien

 

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

 • Gewoon Thuis maar dan met extra hulp

  Samenwerking tussen Kwintes, de gemeente en andere betrokken partners, zorgt ervoor dat ook mensen met een hulpvraag gewoon thuis kunnen wonen. Zij krijgen extra begeleiding en er staat altijd iemand voor ze klaar.

 • Vernieuwen Vomar en Sluis parkeergarage

  De panden waar nu de Vomar voordeelmarkt en de Sluis parkeergarage inzitten, worden vernieuwd. Het idee is dat de Vomar kan uitbreiden, kantoren veranderen in woningen, de parkeergarage verbetert en er extra woningen worden gebouwd achter de garage.

 • Tuinhuis Beeld Stefan Müller

  Het Tuinhuis, bewoners beslissen samen

  Haven heeft veel extra woningen nodig, ook dit is onderdeel van de vernieuwing, bijvoorbeeld het Tuinhuis. Bewoners konden elkaar al leren kennen voordat het eind 2017 werd opgeleverd!